MAPA

Specialist in hardware, software,
networking en traceability.

Mapa is een ervaren en praktijkgerichte sparringpartner in de ontwikkeling en implementatie van IT-procesoptimalisaties voor bedrijven in de Benelux.  

keyboard-mouse.svg

Hardware

Pc’s, servers, laptops, printers, enz..  Daarnaast hebben we voor de productieomgeving een ruime ervaring met hardware zoals :handscanners, weegschalen, camera’s, etiketprinters, enz.. 

folder-dev.svg

Software

Enerzijds verdelen we uiteraard de standaardpakketten. Maar we zijn vooral zelf  softwareontwikkelaar van diverse toepassingen.

sync.svg

Networking

Snelheid en continuïteit dankzij een goed bedachte netwerkinfrastructuur. Dat zijn onze garanties voor zowel kantoor- als in productieomgeving.

zoom-split (1).svg

Traceability

Vanuit onze jarenlange ervaring in de voedingssector kunnen we vandaag (best wel met een vleugje  trots) stellen dat we specialisten zijn in ‘traceability’

Onze partners

Mapa kiest bewust voor deze partners : 

Toshiba_logo.png
HP_logo.png
f-secure.png
Fortinet_Logo.png
Unit4_Logo.png
progress_logo.png
babelway.gif
acronis.jpg
logo-qlik.png
MSFT_logo.png
Logo-Symantec.png
Zebra-logo-2015-logotype-1024x768.png

Ons team

people-woman-coffee-meeting.jpg
pexels-photo-373076.jpg
action-2277292_1280.jpg
secretary-338561_1280.jpg

Een team van 25 enthousiaste medewerkers vormen het hart van de onderneming. Als loyaal partner van HP voorzien wij bedrijven van netwerkinfrastructuur, servers, terminals, pc's, printers, enz... Een eigen technische dienst zorgt voor installatie, onderhoud of herstelling.