Historiek

Onderneming opgericht door Chris Paridaen

Een team van 25 enthousiaste medewerkers vormen het hart van de onderneming.

Als loyaal partner van HP voorzien wij bedrijven van netwerkinfrastructuur, servers, terminals, pc’s, printers, enz… Een eigen technische dienst zorgt voor installatie, onderhoud of herstelling.

Behalve de standaardsoftware die we verdelen en installeren, bouwen we dagelijks verder aan de functionaliteit en het vernuft van onze eigen ERP- en productiesoftware.

Dat doen we al sinds de oprichting van het bedrijf in 1995.

Hoewel actief in een brede waaier van sectoren, hebben we vooral in de voedingsindustrie een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Zowel de hardware- als de softwareafdeling stellen zich tot doel onze klanten een aangename en persoonlijke begeleiding te bieden.

Bureaus Programmeurs
Bureaus Techniekers
Vergaderzaal

Natuurlijk!

Maar hoewel we veel aandacht en energie steken in onze klantenrelaties, hebben we ook oog voor een ruimere visie.

We zijn een ervaren en praktijkgerichte sparringpartner in de ontwikkeling en implementatie van IT-procesoptimalisaties voor bedrijven in de Benelux.

Als mensgerichte, milieubewuste en resultaatgerichte onderneming garanderen wij structurele meerwaarde voor onze stakeholders.

We zijn dan ook sterk geïnspireerd door het concept ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’, dat gestoeld is op people, planet en profit.

Onze partners

MAPA kiest bewust voor deze partners

Menu